Schibsted KAM till Careereye

Karriär- och jobbtjänsten Careereye värvar Emma Brydner från Schibsted som Key Account Manager för arbeta mot nyckelkunder som vill marknadsföra sitt arbetsgivarevarumärke och sina lediga tjänster.

Careereye.se är en Svensk karriärtjänst som förnyar marknaden för jobbsök och rekrytering i Sverige. Precis som turister kan betygsätta hotell och restauranger på TripAdvisor kan anställda och tidigare anställda nu anonymt betygsätta arbetsplatser.

Emma kommer närmast från Blocket som account manager och innan Blocket var hon Key Account Manager på IDG.

Emmas erfarenheter inom medieförsäljning och hennes driv kommer öka vårt tempo när vi går i skarpt läge från betaversionen vi lanserade på Stockholm Techfest i höstas säger Anton Bratt, Försäljnings- och affärsomredeschef  på Careereye.

En av tre ångrar att de bytte jobb- nu finns det äntligen en tjänst där man kan ta reda på vad medarbetarna tycker om företaget som arbetsgivare – innan man söker ett jobb. Företagens karriärsidor och rekryterarens införsäljning av företaget stämmer inte alltid överens med verkligheten. Careereye kommer att förändra sättet att söka jobb på i Sverige säger Emma Brydner – ny KAM på Careereye.

På Careereye.se finns över 10.000 företag och 40.000 lediga jobb – några kunder som redan valt att marknadsföra sitt Employer Brand på Careereye är PwC, Securitas, Poolia och Kappahl. Under Q3 kommer lansering i Norge och Danmark ske och under Q4 i Tyskland där kontor redan öppnats i Berlin med tio anställda.

Testa själva på www.careereye.se
För mer information kontakta:
Anton Bratt, Försäljnings- och Affärsområdeschef på Careereye Online Group AB
E-post: anton.bratt@careereye.se
Mobil: 073-773 50 05

Emma Brydner, Key Account manager
E-post: emma.brydner@careereye.se
Mobil: 073-745 04 57