Schibsted chef till Careereye

Karriär- och jobbtjänsten Careereye värvar Anton Bratt från Schibsted som försäljnings- och affärsområdeschef för att utveckla omdömessajten om arbetsgivare i Sverige och Norra Europa. Careereye.se är en Svensk karriärtjänst som förnyar marknaden för jobbsök och rekrytering i Sverige. Precis som turister kan betygsätta hotell och restauranger på TripAdvisor kan anställda och tidigare anställda nu anonymt betygsätta arbetsplatser.

Careereye.se är en Svensk karriärtjänst som förnyar marknaden för jobbsök och rekrytering i Sverige. Precis som turister kan betygsätta hotell och restauranger på TripAdvisor kan anställda och tidigare anställda nu anonymt betygsätta arbetsplatser.Antons erfarenheter som försäljningschef på Hitta.se och Blocket tillför oss mycket kompetens nu när vi går i skarpt läge från betaversionen vi lanserade på Stockholm Techfest i höstas säger Johan Kadar, vd på Careereye.

Antons erfarenheter som försäljningschef på Hitta.se och Blocket tillför oss mycket kompetens nu när vi går i skarpt läge från betaversionen vi lanserade på Stockholm Techfest i höstas säger Johan Kadar, vd på Careereye.Det är märkligt att man 2016 kan betygsätta allt från sushirestauranger till din nyinköpta bandsåg, men när det kommer till din framtida arbetsgivare så finns inte mycket information att hitta förutom den information du får från företaget eller det du själv letar upp på Flashback, säger Anton Bratt, ny försäljnings- och affärsområdeschef på Careereye.

Det är märkligt att man 2016 kan betygsätta allt från sushirestauranger till din nyinköpta bandsåg, men när det kommer till din framtida arbetsgivare så finns inte mycket information att hitta förutom den information du får från företaget eller det du själv letar upp på Flashback, säger Anton Bratt, ny försäljnings- och affärsområdeschef på Careereye.En av tre ångrar att de bytte jobb – att missa att kolla betyget på en restaurang innan besöket kanske inte är så allvarligt – men att inte ta reda på mer om arbetsgivaren innan man söker ett jobb och vad de anställda faktiskt tycker – kan vara ödesdigert –speciellt på den svenska arbetsmarknaden som är såpass orörligt – fortsätter Johan Kadar

En av tre ångrar att de bytte jobb – att missa att kolla betyget på en restaurang innan besöket kanske inte är så allvarligt – men att inte ta reda på mer om arbetsgivaren innan man söker ett jobb och vad de anställda faktiskt tycker – kan vara ödesdigert –speciellt på den svenska arbetsmarknaden som är såpass orörligt – fortsätter Johan KadarAnton har tidigare arbetat som försäljningschef på Hitta.se, Nyheter 24, SF Media och Netjobs.

Anton har tidigare arbetat som försäljningschef på Hitta.se, Nyheter 24, SF Media och Netjobs.På Careereye.se finns över 10.000 företag och 40.000 lediga jobb – några kunder som redan valt att marknadsföra sitt Employer Brand på Careereye är PwC, Securitas, Poolia och Uniflex. Under Q2 kommer lansering i Norge och Danmark ske och under Q3 i Tyskland där kontor redan öppnats i Berlin med nio anställda.

På Careereye.se finns över 10.000 företag och 40.000 lediga jobb – några kunder som redan valt att marknadsföra sitt Employer Brand på Careereye är PwC, Securitas, Poolia och Uniflex. Under Q2 kommer lansering i Norge och Danmark ske och under Q3 i Tyskland där kontor redan öppnats i Berlin med nio anställda.

Testa själva på www.careereye.se

För mer information kontakta:

Johan Kadar, vd på Careereye Online Group AB
E-post: johan.kadar@careereye.se
Mobil: 070-887 52 32

Anton Bratt, Försäljnings- och affärsområdeschef
E-post: anton.bratt@careereye.se
Mobil: 073-773 50 05