Careereye växer – är du vår nya kollega?

Careereye växer – är du vår nya kollega?

Vi växer och behöver nu stärka våra team inom marknad och tech med ett gäng profiler. Är du vår nästa Growth Hacker, Senior UX & Graphic Designer, Marketing Automation Manager, Social Media & Content Manager eller Online Advertising Coordinator?

Growth Hacker

Är du en multitalang som förstår och vill jobba i gränslandet mellan marknad, produkt och teknik, med fokus på att öka konverteringen? Brinner du för att experimentera, analysera och därefter kommunicera det till andra? Har du stor förståelse för utveckling, UI och UX?

Senior UX & Graphic Designer

We are looking for an experienced UX & Graphic designer capable of taking ownership of the design of the platform. You will be a challenging force of innovation with an ability to push for new ideas leading to a better job-seeker experience.

Marketing Automation Manager

Är du grym på marketing automation och har en passion för mätbara resultat och kreativa lösningar för att engagera kunden? Är du ambitiös, strukturerad och brinner för att ständigt förbättra det du får i ditt knä? Bra! Vi på Careereye letar nämligen efter vår nya marketing automation manager som vill utveckla, leda och genomföra vårt arbete på området. Vi söker dig som har flera års erfarenhet på området och som vill vara del av ett ungt och snabbt växande företag.

Social Media & Content Manager

Är du en redaktör med helikopterperspektiv, sylvass skribent och en riktig sociala medier-nörd? Då vill vi ge dig ansvaret för sociala medier och innehåll på Sveriges nya jobb- och karriärtjänst Careereye! Den här rollen är ny hos oss, vilket innebär mycket eget ansvar och samtidigt möjlighet att anpassa den efter dina styrkor och erfarenheter.

Online Advertising Coordinator

Är du en ninja på Photoshop och digital annonsering? Vi söker en digital annonskoordinator, som kommer att ansvara för grafisk anpassning och uppläggning av våra kunders annonser i olika kanaler.Vi letar efter dig som är nyexaminerad eller med något års arbetslivserfarenhet, som vill vara en del av ett ungt och snabbt växande företag. För rätt person finns det stora möjligheter att utvecklas och ta en större plats i organisationen.


Sök jobbet direkt under respektive jobbannons. Få mer koll på Life at Careereye på vår Instagram och på LinkedIn och Twitter kan du hänga med i det vi gillar.

Välkommen!