Careereye lanserar omdömes-widget

Careereye lanserar omdömes-widget

Karriär- och omdömessajten Careereye.se ger nu företag möjligheten att på ett enkelt sätt marknadsföra sin rejting och sina omdömen som arbetsgivare. En funktion som enkelt kan hjälpa företag att stärka sin marknadsföring och skapa ett ökat förtroende.

Genom en smidig plug and play-funktion, kan du som arbetsgivare exportera det genomsnittsbetyg som tidigare, och nuvarande anställda anonymt har gett företaget. Sen kan du placera den här kvalitetsmärkningen var du vill i dina kanaler. På så sätt kan potentiella talanger snabbt få upp ögonen för er i flödet av möjliga arbetsgivare.

Vi människor vill i hög grad gärna ta del av andras upplevelse av produkter och tjänster innan vi själva testar dem. Det är bara att se på alla omdömessajter som finns när det gäller allt från teknikprodukter, hotell, restauranger och annat. Sedan en tid tillbaka finns även careereye.se som hjälper arbetstagare att få koll på vad andra ger en viss arbetsgivare för omdöme. Ett nytt jobb är ju i regel ett betydligt större beslut i livet, än vilken elvisp man ska köpa. Därför är en sajt som careereye.se väldigt viktig för att kunna hitta en arbetsgivare som passar en så bra som möjligt.

Det är dessutom minst lika viktigt att du som arbetsgivare hittar just de personer som passar bäst hos er. Eftersom konkurrensen om arbetstagare hårdnar, är det viktigt för dig att vårda ditt varumärke som arbetsgivare för att locka till dig de medarbetare som du vill ha.

Genom Careereyes nya funktion kan du på ett enkelt, och tydligt sätt, marknadsföra dig med hjälp av de omdömen som har lämnats om er. Det ger en ökat trovärdighet och förstärker er kommunikation mot marknaden.

Exempel

För att få tillång till er widget, gå in på careereye.se/rekryteringslosningar och kontakta oss redan i dag!

Tveka inte heller att kontakt oss om du har några som helst frågor kring Careereye och vad vi kan hjälpa dig som arbetsgivare med.

Vänliga hälsningar,
Produktteamet på Careereye