Careereye deltar på HR Tech World Congress i Paris

Careereye deltar på HR Tech World Congress i Paris

Den 25-26 oktober genomförs HR Tech World Congress i Paris. Det är en av världens största konferenser kring digitaliseringen av HR. Careereye deltar på plats för att utforska och sprida kunskap om den senaste utvecklingen.

– För oss är det viktigt att vara närvarande i Paris för att omvärldsbevaka och utforska den senaste utvecklingen inom HR. Samtidigt vill vi passa på att bidra med vår kunskap och nätverka med gamla och nya kontakter, säger Tommie Cau, vice VD och marknadschef på Careereye.

Careereye kommer att närvara och rapportera från konferensen samt göra summeringar till kunder och kontakter hemma i Sverige.

HR Tech World Congress är en av världens främsta, och globalt erkänd som den ledande kongressen när det gäller framtidens arbete när det gäller HR och teknik. Medverkande företag har inflytande över många miljoner anställda över hela världen.

Vd:ar, entreprenörer, visionärer och ledande HR-personer från några av världens mest intressanta bolag kommer att delta. De kommer att dela med sig av sina kunskaper kring vilka utmaningar och möjligheter som tekniken för med sig och hur vi kan skapa ett mer flexibelt och nyskapande företagande.

Bland eventets talare kan till exempel nämnas Kim Wylie på Google, Barry Murphy på Airbnb, Andi Britt på IBM och Jerome Ternynck på SmartRecruiters.

Följ gärna eventet på @Careereye @HRtechworld och #HRtechworld. Summeringar kommer skickas ut via vårt nyhetsbrev.

För mer information:
Tommie Cau, Vice VD Careereye Online Group AB, 070-2607093, tommie.cau@careereye.se