Careereye blir partner till internetkonferensen Sime

Digitala HR-företaget Careereye blir ny partner till Sime, norra Europas största konferens om internet och digitala möjligheter. Tillsammans ska Sime och Careereye kombinera det bästa från Sime med de klokaste ledarna inom HR. Den 15 november bjuds därför handplockade HR-chefer in till ett separat Sime-event i Stockholm med fokus på digitalisering och HR.

23003622420_ddb7e794a9_k

– Partnerskapet med Sime är en möjlighet för oss att nå ut och diskutera hur Careereye passar in i den digitala verklighet som alla företag idag befinner sig i. Öppenhet, transparens och delningsbeteendet finns idag inom alla områden, även arbetsmarknaden. Det blir allt viktigare att omfamna detta när konkurrensen om talangerna hela tiden ökar, säger Tommie Cau, vice VD och marknadschef på Careereye.

På det separata Sime eventet den 15 november ska inbjudna gäster diskutera vad de senaste strategierna, teknologierna och digitala möjligheterna betyder för HR och ledarskap. Handplockade talare från Simes stora program kombineras med samtal, mingel och roliga inslag.

– Vi vill skapa ett exklusivt tillfälle för HR-chefer och ledare att mötas under informella former och samtidigt ta till sig och diskutera den senaste digitala utvecklingen. Av erfarenhet vet vi att detta är en upptagen men nyfiken grupp och att denna typ av forum fungerar väl, säger Tommie Cau.

För att få en plats till eventet med Sime och Careereye ansöker man om en biljett här.

Fler aktiviteter är att vänta från partnerskapet mellan Careereye och Sime och mer information om detta kommer.

För mer information:
Tommie Cau, Vice VD och marknadschef Careereye, 070-2607093, tommie.cau@careereye.se

Sime är norra Europas största konferens inom internet och digitala möjligheter. Redan 2012 startade Sime ett särskilt program – Sime HR Summit – med fokus på hur digitaliseringen påverkar HR och ledarskapsfrågor. I takt med den ökade förståelsen för digitaliseringen inom HR och behovet av att samverka över organisationsgränser har HR- och ledarskapsfrågorna integrerats allt mer i stora Sime programmet, som årligen lockar tusentals besökare från marknads, kommunikations, IT-, digital- och affärsutvecklingsavdelningarna.

Careereye är en digital jobbtjänst som låter nuvarande och tidigare medarbetare ge betyg och omdömen på sina arbetsplatser, och dela med sig av dessa till andra. Dagens Industri har listat Careereye som ett av 10 bolag som ska rädda arbetsmarknaden och idag finns tusentals betyg, omdömen och löner för svenska arbetsplatser på Careereye.se.